Šok bomba sinoć bačena ispred zgrade "ilegalne" opštine Leposavić

Kosovska policija je u dnevnom izveštaju saopštila da je sinoć posle ponoći u blizini sedišta "ilegalne" opštine Leposavić, koja deluje prema sistemu Srbije, bačena šok bomba.
Šok bomba sinoć bačena ispred zgrade "ilegalne" opštine Leposavić
Foto: Beta/AP
"Kosovska policija dobila je informaciju da je posle ponoći u blizini objekta nekadašnje nelegalne opštine u Leposaviću bačena eksplozivna naprava za koju se sumnja da je bomba. Na lice mesta odmah su izašle nadležne policijske jedinice koje su izvršile uviđaj i uviđaj u vezi sa slučajem. Nema izveštaja o povređenima, dok je uviđaj slučaja u toku od strane nadležnih policijskih jedinica", saopštila je policija.
Sedište "ilegalne" opštine Leposavić gde je posle ponoći bačena bomba je jedna od pet objekata koje je juče zatvorila kosovska policija po nalogu kosovskih vlasti.
Juče je iz policije saopšteno da je završila operaciju na severu Kosova, kojom je "zaustavila nezakonite radnje u pet objekata, kao i još jednu operaciju u pratećim objektima u bolnici Severna Mitrovica, gde je zaplenjen vojni materijal".
 
U saopštenju Kosovske policije kaže se da je policijska akcija sprovedena na severu Kosova okončana "obustavom nezakonitih radnji" i zatvaranjem pet objekata "nelegalnih opština" na severu Kosova, Okruga Kosovska Mitrovica i "nelegalnih opština" Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić, koje su bile pod ingerencijom Beograda.
  • Kosovo i Rio Tinto

    31.08.2024 13:38
    Svi na protest 1.Septembra u Beogradu, da oteramo izdajnika Vučića i da odbranimo Kosovo i sprečimo kopanje litijuma. Svi su potrebni i levi i desni i političari i građani i seljaci.
  • B

    31.08.2024 13:16
    B
    Sasvim normalna procedura Policije kada je u pitanju Terorizam i sl.u svojoj Drzavi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija