Viši sud demantuje osnivača "Eko straže": Nije u pitanju nalog za hapšenje, već sudsko obaveštenje

Viši sud u Beogradu demantuje navode osnivača "Eko straže" Bojana Simišića da je njegova supruga dobila nalog za hapšenje.
Viši sud demantuje osnivača "Eko straže": Nije u pitanju nalog za hapšenje, već sudsko obaveštenje
Foto: 021.rs
Simišić je nedavno za N1 rekao da je njegova supruga dobila nalog za hapšenje, a da su to saznali kada su se vratili sa puta u Srbiju. Istakao je i da ona nema nikakve veze sa "Eko stražom".
Na obraćanje Simišića, reagovao je Viši sud koji u demantiju kaže da se aktivista na snimku prikazuje "sudsko obaveštenje", a ne "nalog za privođenje".
"Na predmetnom snimku prikazuje se sudsko obaveštenje naslovljeno na Jelenu Janković Simišić sa poslovnim brojem predmeta Višeg suda, a pod kojim se pred ovim sudom vodi parnični postupak po tužbi Jelene Janković Simišić", naveli su u saopštenju.
 
Kako su istakli, nije u pitanju nalog za privođenje.
  • Boki

    01.09.2024 10:10
    Manite se ćorava posla
  • Kolja

    31.08.2024 17:24
    Pa, nek pokaže fotografiju tog dokumenta, pa da vidimo.
  • Šimisić

    31.08.2024 16:45
    Da se oglasi
    Ajde Šimišiću sad ti kaži da li je ovo sto sud kaže tačno ili nije? Ili ceš podviti rep pa cemo tako znati ko je u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija