Na Horgošu se čeka tri sata na izlazak iz zemlje

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna i putnička vozila je tri sata, prenose Putevi Srbije informacije granične policije.
Na Horgošu se čeka tri sata na izlazak iz zemlje
Foto: 021.rs (arhiva)
Na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, automobili čekaju dva sata, a na prelazu Kelebija, na izlazu, do sat vremena.
 
Na prelazu Gradina, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička vozila je sat vremena, a na izlazu 20 minuta, dok na Preševu, za ulaz u Srbiju automobili čekaju sat i 40 minuta, a autobusi tri sata.
Na izlazu iz Srbije, na prelazu Gostun, automobili čekaju 20 minuta, dok je pola sata čekanje da bi automobili ušli u zemlju.
 
Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna i putnička vozila je dva sata, na prelazu Šid se čeka pola sata, koliko i na prelazu Sremska Rača.
 
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila, navodi se u saopštenju.
  • nikola

    31.08.2024 17:24
    na ulazu u HR se ceka 5h

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija