Bratu Novice Antića određen pritvor do 30 dana

Viši sud u Kraljevu odredio je pritvor do 30 dana Vasu Antiću, bratu nekadašnjeg predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića, potvrdio je njegov advokat.
Bratu Novice Antića određen pritvor do 30 dana
Foto: 021.rs

Podsetimo, u petak rano ujutru policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu izvršila pretres porodične kuće Antića u Kragujevcu.

Nakon pretresa kuće, Antić je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela utaja poreza i zloupotreba položaja odgovornog lica.
Advokat Ivan Ninić je ranije naveo da se tužilac interesuje za nekadašnju firmu porodice Antić koja je radila pre šest godina i bavila se izvozom voća u Rusiju.
 
Prema rečima Ninića, ne postoji razlog da se posle toliko godina od gašenja porodične firme istražuje njeno poslovanje, a da je ovo još jedan u nizu pritiska na Novicu Antića i njegovu porodicu, nakon njegovog izlaska iz pritvora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija