Vozne karte skuplje od danas

Vozne karte skuplje su od danas, 1. septembra, a za onlajn kupovinu karata preko mobilne aplikacije i vebsajta srbijavoz.rs uveden je popust od 10 odsto.
Vozne karte skuplje od danas
Foto: 021.rs
Karta drugog razreda za Regio voz između Novog Sada i Beograda, kupljena preko mobilne aplikacije, umesto dosadašnjih 373 dinara, košta 445 dinara.
 
I cena karte za voz "Soko" je povećana, pa tako kartu u jednom smeru od Novog Sada do Beograda građani moraju da plate 734 dinara na blagajni ili 661 dinar preko aplikacije.
Primera radi, cena karte drugog razreda za Regio voz između Beograda i Užica, kupljene preko mobilne aplikacije, umesto dosadašnjih 730 dinara, od sada košta 864 dinara.
Za putnike koji se ukrcaju u voz bez karte, uz redovnu cenu biće dodatno naplaćena naknada za izdavanje karte u vozu, u iznosu od 500 dinara.
 
Ova naknada neće se primenjivati za putnike koji putovanje započinju na stanici u kojoj ne postoje putničke blagajne i/ili kartomati.
 
"Srbijavoz" apeluje na putnike da svoje karte unapred kupe onlajn ili na kartomatima i blagajnama.
 
Nove cene možete pogledati OVDE.
  • Sasa

    02.09.2024 16:17
    Sramota
    Jedan salter guzva katastrofa na ulazu u voz vam govore ako niste kupili kartu 500din doplata u vozu od 4 kartomata jedan radi. Sta ce biti kad krene voz za Suboticu ako sad za beograd ne mogu da rese problem i ljude koji cekaju po redovima. Aplikacija Srbija voz ne radi kako treba it sektor im je 0
  • Miki

    01.09.2024 23:12
    Lopovska posla
    Samo peru pare stagod rade da imaju za njihove pekare i nove skoda dzipove a ti narode jedi pastetu
  • Lagator

    01.09.2024 13:20
    Ja juce kupio kartu za danas, po staroj ceni :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija