Momirović o akciji "Najbolja cena": "Ko ne voli parizer? Naravno, svi vole"

Danas je počela akcija "Najbolja cena", a tim povodom ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež posetili su jednu prodavnicu.
Ministar je izjavio da, "kada je reč o najosnovnijim životnim namirnicama, Srbija ima najniže cene u regionu, a verovatno i u Evropi".
 
"Imamo ubedljivo najnižu cenu hleba, brašna, ulja, pa i soli - iako nemamo sopstvenu proizvodnju, a šećer je za jedan ili dva centa skuplji", rekao je on.
"Želimo da damo podršku građanima, znamo da je septembar tradicionalno najosetljiviji mesec, deca kreću u školu i troškovi rastu", rekao je Momirović.
 
 
On je dodao da je "svaki lanac sa svojim dobavljačima uradio maksimum i da ne bi bilo korektno da govori o tome koliko je koji lanac snizio proizvoda".
"Pažljivo smo targetirali artikale i mislim da smo kvalitetno izabrali. Tu ima i mesa, povrća i sladoleda, naravno, ima i parizera, ne bežimo od toga, ne krijemo se. Ko ne voli parizer? Naravno, svi vole", rekao je Momirović.
 
On je kupio porodično pakovanje sladoleda, a novinar N1 pitao ga je kako on štedi i da li je ova inflacija uticala i na njega. 
 
"Pitanje je do kraja ironično, ispod, čak, i vašeg nivoa. Vama je jasno da ja potičem iz jedne bogate porodice koja ne kalkuliše i nije toliko fokusirana da uštedi kad su ovakve akcije, to svi znaju. Ja sam ovde došao kao ministar trgovine da promovišem jednu akciju koja je od velikog značaja za sve naše građane", rekao je Momirović.
  • predrag

    04.09.2024 20:19
    Strasno je kako je srpski narod glup.
    Glasao za kapitalizam i ocekuje neku socijalnu pravdu, jednakost koju je imao u socijalizmu ?!

    Treba zaboraviti na moral i humanost i pridruziti se toj bagri na vlasti ..i tako ces imati,
  • B

    04.09.2024 19:55
    realno
    Ne bih dao taj parizer ni svojim psima.
    A licno, pre bih jeo mesni narezak i pastetu iz JNA zaliha pravljeno tamo negde 60-ih. Od slinog napretka i demokratije Yu standard je za vecinu nedostizan.
  • Ns

    04.09.2024 14:31
    Parizer
    Pa dokle vise da nas ponizavaju sa tim parizerom.sram vas bilo.,vi jedete kavijar i trosite nase pare za reprezentativne ruckove a nama parizer i pasteta od 37 din.mega trend studentu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija