Ćuta: Eko-teroristi svih zemalja ujedinite se protiv ovog zla

Na listi "ekoloških terorista" koju je objavio novoosnovani pokret "Kopaćemo" našao se i narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta.
Ćuta: Eko-teroristi svih zemalja ujedinite se protiv ovog zla
Foto: 021.rs
"Eko-teroristi svih zemalja ujedinite se protiv ovog zla koje će da učini sve samo da spreči pobunu protiv najgoreg mogućeg projekta u istoriji ekologije Srbije, a to je Rio Tinto", kaže Aleksandar Jovanović Ćuta za Danas.
On navodi da ko god da stoji iza toga, odnosno "anonimni Vučićevi kopači", ako imaju hrabrosti treba da se legitimišu.
"Da vidimo ko su oni, ako imaju petlju, ja ih pozivam da javno kažu ko su, da izađu pred kamere, pošto tuđe slike mogu da kače na svoje sajtove i profile, da vidimo s kim imamo posla, kad su toliko hrabri da kontrolišu i da prete", navodi Jovanović.
 
Dodaje da "ako žele da kopaju može odmah da ih povede na levu obalu Dunava da kopaju kanalizaciju koju Beograd nema, a koja se kopa godinama svakog dana".
  • iguman

    03.09.2024 13:10
    Ćuto, ćutao si kada je kinez zagadio gumom zemlju Vojvodie kod Zrenjanina, kao da je steta od litijuma veća nego od gume.
    Mi smo samo komšije severno od Save i Dunava u istoj drzavi i na žalost sa istom upravom.
  • ОБСЕРВЕР

    03.09.2024 13:03
    Авансовао
    Ћута је самог себе унапредио у европски парлламент, тесно му је у Скупштини !
  • Nikola

    03.09.2024 09:48
    A PreCednik 'oce da se cera sa narodom. Seli svoju kancelariju u Podrinje da bi nastavio da lobira za "srpsku kompaniju RioTinto". Narode, da li ste slepi kod ociju!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija