Juče u manje od dva sata jedna biciklistkinja stradala, još dvojica teško povređena: MUP uputio apel

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su se tokom jučerašnjeg dana, u kratkom vremenskom intervalu, dogodila tri teška saobraćajna udesa u kojima su učestvovali biciklisti.
Juče u manje od dva sata jedna biciklistkinja stradala, još dvojica teško povređena: MUP uputio apel
Foto: Pixabay (ilustracija)
U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 18.30 časova dogodila u Zrenjaninu poginula je šezdesetsedmogodišnja žena, dok su u dve nezgode u Beogradu oko 18.40 časova, i u Blacu oko 20 časova, muškarci starosti 40 i 43 godine koji su upravljali biciklom zadobili teške telesne povrede opasne po život. 
"Imajući u vidu da je trenutno period godine kada je obdanica kraća, apelujemo na vozače motornih vozila da obrate posebnu pažnju na bicikliste kako bi se očuvala njihova bezbednost, a posebno da drže bezbedno odstojanje i rastojanje u odnosu na njih", kažu u MUP-u.
Istovremeno skreću pažnju biciklistima da korišćenjem svetala, zaštitne kacige i opreme sa reflektujućim elementima doprinesu očuvanju svoje bezbednosti.
  • Ns

    03.09.2024 17:32
    Nd
    Jos nisam video da je policija zaustavila motor iako voze prebrzo.Futoski put kao Monca.
  • Krčmar

    03.09.2024 14:08
    Pažljiviji vozači bicikala bi doprineli svom manjem stradanju.
  • John Snow

    03.09.2024 12:26
    Oštrije
    Oštrije mere za vozače motornih vozila bi doprinele manjem stradanju biciklista i pešaka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija