ProGlas: Katastrofalan položaj Srba na KiM posledica pogubnog manira Vučićeve vlasti

Katastrofalan položaj Srba na KiM posledica je pogubnog manira vlasti Aleksandra Vučića da samodržačke i stranačke interese predstavlja kao državne i nacionalne, ocenila je inicijativa ProGlas.
U saopštenju povodom sastanka s predstavnicima Srba s Kosova i Metohije, iz inicijative su naveli da su se saglasili da je za pitanje KiM, ali i za sve druge političke probleme u Srbiji "ključan preduslov demontaža ličnog režima Aleksandra Vučića".
"Inicijativa ProGlas pruža punu podršku svim političkim organizacijama Srba sa Kosova i Metohije koji predstavljaju izvorne zastupnike interesa građana koji žive u tim sredinama i čiji glas mora biti uvažen prilikom rešavanja njihove političke sudbine", stoji u saopštenju.
Sastanku s predstavnicima ProGlasa prisustvovali su članovi Srpskog nacionalnog veća Kosova i Metohije i Srpskog nacionalnog foruma iz Gračanice, i Narodnog pokreta "Otadžbina" iz Kosovske Mitrovice.
  • Vila

    03.09.2024 17:16
    OK, jeste. Nego, šta ste vi uradili za njih? Je li bar ovaj "estradni" deo išao da odigra koju predstavu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija