Eko straža: Priznajemo grešku, sudski nalog Simišićevoj supruzi nije bio za privođenje

Udruženje Eko straža saopštilo je da je napravilo grešku i da poziv na sud supruzi osnivača to udruženja, Jeleni Janković Simišić, nije bio za privođenje.
Eko straža: Priznajemo grešku, sudski nalog Simišićevoj supruzi nije bio za privođenje
Foto: 021.rs
Dodali su da je poziv u vezi sa sporom njenog oca za poništavanje ugovora o izdržavanju.
 
Eko straža je u objavi na Instagramu navela da Janković Simišić nema nikakve tužbe i postupke u svoje ime, kao i da nije u pitanju poziv na ostavinsku raspravu, kako su preneli pojedini mediji.
"U pitanju je rešenje o sporu njenog oca za poništavanje nekog ugovora o izdržavanju, dobila je rešenje da je ona naslednik tog spora. Nije očekivala to jer je mislila da je majka pravni naslednik, a ne obe", dodaje se u saopštenju.
Udruženje je dodalo i da im je bilo važno da budu drugačiji od ostalih i da priznaju da su pogrešili, "i pored toga što će tabloidi definitivno zloupotrebiti to saopštenje".
 
"Nije nam bio cilj da obmanemo bilo koga ili da manipulišemo emocijama. Jednostavno ovo saopštenje je precizan opis svih dešavanja i našeg mentalnog stanja u tom trenutku dok imamo osećaj da nas terete za nepostojeće krivično delo. Ako je za utehu, bar još deset ljudi je videlo poziv pre nego što smo ga objavili na mrežama i niko nije imao drugačije mišljenje od našeg", dodaje se.
 
Eko straža je navela i da ne može da tvrdi da je poziv poslat namerno u periodu kada su bili na odmoru, bez detalja o licu u postupku, što nije lično dostavljen.
 
"Iako je previše nekih koincidencija, činjenica je da definitivno nije bio nalog za bilo kakav vid privođenja", piše u saopštenju.
  • Čarapan

    04.09.2024 10:10
    Priznanje...
    Eto konačno priznanje da sve što ,,ekolozi,,kažu je laž i služi za zastrašivanje naroda i u propagandne svrhe.To je za krivičnu...
  • Aнтун Чупак

    04.09.2024 08:18
    Ајде госпођо"Трчика"до трчи до мене и прочитај лепо:КОПАЋЕМО!!!
  • Jm

    03.09.2024 20:36
    kako?
    Super je sto su priznali gresku, nije bas da su imali drugog izbora, al’ ajde. Nije mi jasno kako je do greske doslo. Zena je dobila poziv i procitala o cemu se radi, kako je moguce da su pustili u etar takvu dezinformaciju slucajno. Cilj je bila manipulacija, u to uopste nema sumnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija