Vučević: Uhapšeni hrvatski špijun nije jeti, bavio se nezakonitim stvarima, nek provere ko nedostaje

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da uhapšeni hrvatski špijun nije jeti, kako je to rekao njegov hrvatski kolega Andrej Plenković.
Vučević: Uhapšeni hrvatski špijun nije jeti, bavio se nezakonitim stvarima, nek provere ko nedostaje
Foto: 021.rs
Dodao je da Hrvatska, ako želi da zna o kome se radi, može da pogleda spisak svojih dopisnih članova i utvrdi ko im nedostaje.
Vučević je to rekao novinarima u Novom Pazaru nakon obilaska sportske sale, komentarišući izjavu hrvatskog premijera da mu "priča o hrvatskom špijunu nije ozbiljna i da se radi o jetiju", i dodao da je Plenkoviću na Bledskom strateškom forumu preneo da se protiv jedne osobe vodi postupak zbog nedozvoljenih aktivnosti u korist Hrvatske, a koje su ugrožavale bezbednost naše zemlje.
Istakao je da mu nije dao podatke o osobi koja je pritvorena i da je protiv nje na knjiški način sproveden postupak kada je reč o forenzici, praćenju i materijalnim dokazima. 
 
"Nije jeti, na žalost ili na sreću. Nije jeti, a nažalost, bavio se stvarima koje su nezakonite. Nek njihova obaveštajna agencija pogleda svoj spisak dopisnih članova, nek vide ko se ne javlja po platu i ne šalje izveštaj. Postupa se u skladu sa zakonom, sa svim međunarodnim zakonima, procesuiran je i ima sva prava koja ima svaki građanin koji se nađe pred istražnim organima Republike Srbije", naglasio je Vučević.
 
On je dodao i da će Srbija, kada bude smatrala da to treba da se obznani i podeli sa javnošću Srbije i regiona, to i uraditi.
  • Sremčina

    04.09.2024 09:44
    Milose a da ti malo predjes na prodaju pastete!?

    Bolje ti cuci nego ove lazi o nekim Hrvatskim spijunima.
  • Aнтун Чупак

    04.09.2024 08:30
    Шта је ауто шовинисти,шта сте се тако узрујали,па Ви нисте шпијуни,немате чега да се плашите???!!!
  • Aнтун Чупак

    04.09.2024 08:26
    Браво господине Вучевић-у,нека шахисти виде где ће сада!!!???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija