Gujon: Dovodimo strane novinarske ekipe da lepo pišu o Srbiji

Direktor vladine Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon najavio je da je u planu dolazak stranih novinarskih ekipa u Srbiju.
Kako je rekao, te novinarske ekipe će objaviti pozitivne vesti o zemlji. 
Gujon je na sastanku sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović rekao da je kroz medijske kanale moguće pojačati plasman vesti koje se tiču naučne i ekonomske saradnje Srbije sa drugim državama.
"U tom pogledu planiramo dolazak stranih novinarskih ekipa, koje će objaviti pozitivne vesti o Srbiji. Na taj način želimo da utičemo na to da se prilikom pominjanja Srba u inostranstvu, osim na fantastične sportiste, ljudi asociraju i na nauku i međunarodnu saradnju u nauci", naveo je Gujon.
  • Sposobni

    04.09.2024 16:19
    Sposobnjaković
    Kada budemo vama "presposobnima" videli leđa, počeće da pišu lepo o Srbiji, ali iskreno...
  • A što

    04.09.2024 12:11
    ja volim roza cvike na šljokice:) Šteta bi bila da ne objavite i sabranu zbirku "mudrih" izjava jedne One brnabic. Teško da ima nešto lepše i reprezentavniji da se prezentuje svetu o čarima srbije.
  • zztop

    04.09.2024 11:44
    Xaxaxaxa ajd nemoj me za...vat ... preuzeo od dačića otpriznavanja i ulepšavanje stvarnosti ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija