Manojlović: Vučić preselio kancelariju jer pokušava da nađe narod koji mu tapše i klima glavom

Programski direktor kampanje Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je da je Aleksandar Vučić preselio svoju kancelariju u Podrinje nastojeći da "nađe narod" kakav mu odgovara.
On je Vučiću poručio da "u Srbiji kopanja neće biti".
 
"Vlast doživljavam kao ljude koji treba da služe narodu. Predsednik ovih dana meni deluje da on ne želi narod kojem će služiti nego koji će klimati glavom, tapšati iza njega. Vidimo kakve ljude okuplja", rekao je Manojlović.
"Očigledno ne odgovara ovaj narod koji vidi ispred Skupštine, ne odgovara mu narod koji protestuje u Krupnju, Loznici, Valjevu, i on sada, meni se čini, ide po Srbiji pokušava da nađe narod koji mu odgovara", kazao je Manojlović.
"Ali to nije koncept demokratije. Ne treba vlast da traži narod kakav joj odgovara nego narod treba da traži vlast kakva mu odgovara", poručio je Manojlović.
 
On se obratio ispred zgrade Skupštine Srbije kako bi još jednom upozorio da je, kako je istakao, uveliko prekoračen rok kad je pred poslanicima morala da se nađe narodna inicijativa protiv iskopavanja litijuma, sa skoro 40.000 potpisa građana.
  • Братко

    04.09.2024 19:57
    Братко
    Када имаш проблем,решиш га со пари,ако и тада неможе,решиш га со многу пари.
  • Mićo

    04.09.2024 12:49
    @Ako
    To što si se ti rodio koripti sn, tj. mama i tata su te tome naučili(da budeš koruptivan), ne mora da znači da smo svi mi koruptivni.
  • zztop

    04.09.2024 12:01
    Savo, pobego je on pod vojni šinjel, kobrama je udario kamen temeljac a vojsku će već nekako smuljat sve u cilju da štite njega i njegov režim ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija