Brnabić: Naučnici i profesori koji su protiv litijuma dopuštaju sebi da pričaju potpune budalaštine

Predsednica Skupštine Srbije Ana brnabić izjavila je da profesori i naučnici koji govore protiv rudarenja litijuma u Zapadnoj Srbiji dozvoljavaju sebi da "pričaju potpune budalaštine".
Brnabić: Naučnici i profesori koji su protiv litijuma dopuštaju sebi da pričaju potpune budalaštine
Foto: 021.rs
Brnabić je za televiziju Prva rekla da "mržnja prema (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću u potpunosti zaglupljuje te ljude, koji su po svaku cenu protiv Vučića", i da cela "struka" zna da to što oni govore protiv rudarenja litijuma nije istina.
"Nama su građani na prvom mestu", rekla je Brnabić, koja je dodala da tome svedoči odluka predsednika Srbije da narednih dana boravi u Loznici i da razgovara s građanima.
Brnabić je optužila opoziciju da im je namera "da se Srbija uspori".
 
"Za projekte za koje znaju da su dobri i da imaju smisla, oni i te projekte osporavaju", kazala je Brnabić.
  • Zlateva

    05.09.2024 18:13
    Pola SN S vedeta ima Daning-Krugerov efekat. Spasi nas bože ove spodobe!! Pliz!
  • Ljuba

    05.09.2024 07:01
    Sekta sns
    Oko 650 hiljada sekta ima svojih sledbenika koji su se dobro udomili po državnim institucijama i sada botuju i na ovom profili,oni misle da će to biti doveka a upravo im je vođa rekao da kada on ode da su niko o ništa gde mu ta inteligencija aplaudira IQ70
  • Apricus

    04.09.2024 22:11
    Razvojni put Bore Šnajdera
    Evo je, ponovo se javlja Ana Brnabić da po ko zna koji put komentariše o nečemu što ne razume jer za nju borba za neke ideale ne postoji, samo goli interes! Skoro je 8 godina otkako je ušla u politiku i tačno može da se vidi kakav je razvojni put prošla. Od relativno pristojne osobe na početku njene političke karijere pa do sadašnje nekulturne i bahate političarke. Pogubni uticaj radikalne stranke i njihove otrovne retorike, ne samo da je stvorio lošu atmosferu u društvu i uništio sve moralne vrednosti, već se i najočitije pokazuje na primeru njihovih političara a posebno u slučaju Ane Brnabić.

    Kod gospođe Brnabić se posljednjih godina primećuje da po spinovanju želi čak da nadmaši svog šefa. Znači da konstantno agresivno napada i optužuje političke protivnike, obmanjuje javnost, otvoreno laže i izvrće činjenice, vadi nečije izjave iz konteksta i potpiruje sve one najgore instinkte u narodu. U tu svrhu stalno koristi medije i društvene mreže umesto da čini nešto stvarno korisno za ovaj narod. To sve vodi do jedinog logičnog zaključka, pa koliko li prljavog veša ova žena ima kada to stalno mora da radi!

    Gospođa Brnabić i njena ekipa na vlasti bi se dobro uklopili u satiričnu dramu Aleksandra Popovića "Razvojni put Bore Šnajdera", samo da im zamene imena, jer svi imaju moralne karakteristike likova iz ovog književnog dela. Zbog njihovih velikih nepočinstava nadajmo se da će uskoro svi da završe kao glavni junak ove bezvremenske drame!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija