VIDEO: Vučić pokazao smeštaj u Loznici: "Kao što vidite, meni će da bude divno"

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je kako izgleda njegov smeštaj u Loznici, gde je na šest dana izmestio sedište Predsedništva.
"Narednih nekoliko dana provešću u Podrinju. Smeštaj mi je izuzetan, ali nas čeka mnogo važnih zadataka i stvari koje moramo da uradimo za naš narod u ovom delu Srbije", napisao je Vučić u objavi.
 
Na snimku se vidi kako Vučić prolazi kroz prostorije i govori gde se nalazi i šta sve u njima ima - od mokrog čvora pa do mini frižidera.
Osim toga, kako se na snimku može videti, poneo je i tablu. 
 
"Biće zanimljivo narednih nekoliko dana", najavljuje on.
Kako navodi, nada se da će ljudi posle "svega što budemo uradili za njih, biti zadovoljni".
 
"Kao što vidite meni će da bude divno, prelepo", rekao je Vučić.
 
On je ranije izjavio i da će se "družiti sa kuvarima" i da će "nešto spremiti vojnicima" tokom svog boravka u Zapadnoj Srbiji.
 
  • Mojsije

    05.09.2024 13:22
    Ju ju
    "Vrhovni komandant" a ne zna da je zabranjemo bilo kakvo snimanje u vojnom obiektu??? Gde li je on sluzio vojni rok? Verovatno kasarna Karlobag pa do Virovotice!!!
  • BGD 011

    04.09.2024 19:21
    Vuciceva cirkuska turneja
    Nis 2016. godina. "Sedam dana će premijer i ministri deliti jedno kupatilo
    "Blic" je prvi zavirio u kasarnu u kojoj će narednih sedam dana boraviti premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministri.
    Kako smo saznali, premijer i ministri neće deliti sobu ni sa kim, odnosno biće smešteni u jednokrevetnim sobama u okviru kasarne "Mija Stanimirović". Ono što će deliti to je kupatilo - ono će biti zajedničko svima, jer sobe imaju samo po krevet i orman, eventualno radni sto i po neku stolicu." Na istu foru, ista individua, ali sada u ulozi predsednika obmanjuje narod! Da sam kuvar u kasarni, ne bih mu dozvolio prilazak kazanu, a kamo da kuva, predostroznosti radi!
  • Vlada

    04.09.2024 17:02
    Opaaa, malo se luksuziramo. A nekad se spavalo u Niskoj kasrni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija