Palio travu u okolini Kuršumlije, vatra se proširila na 15 hektara šume

Policija je uhapsila mušarca iz okoline Kuršumlije, zbog sumnje da je danas palio travu u svom dvorištu nakon čega je vatra zahvatila hrastovu šumu i šljivik, površine od oko 15 hektara.
Palio travu u okolini Kuršumlije, vatra se proširila na 15 hektara šume
Foto: Pixabay
U saopštenju policije piše i da je vatra zahvatila i sistem za navodnjavanje i prikolicu za traktor, u vlasništvu osamdesettrogodišnje žene.
Policijska uprava Prokuplje tereti M. R. (76 ) za izazivanje opšte opasnosti.
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden u tužilaštvo.
  • Realista

    04.09.2024 19:42
    Čime i kako će da nadoknadi?
    Pevanjem? Oduzeti mu sve, pa i cipele u kojima hoda, konfiskovati imovinu i deci i unucima da zapamte kakvu su budaletinu od pretka imali!
  • Zemlja čudesa

    04.09.2024 19:34
    Kad si budala onda ti nema pomoći... Dva meseca nije pala kiša, sve suvo kao barut, a ti se nađeš da pališ. Treba da ga strpaju na 3-4 godine u zatvor, za primer sličnim pametnjakovićima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija