Hrvatica i Francuskinja osumnjičene da su opljačkale više stanova po Beogradu

Dvadesetdvogodišnja E. N. iz Hrvatske i dvadesetosmogodišnje državljanka Francuske C. J. uhapšene su u Beogradu zbog sumnje na više teških krađa u centru Beograda.
Hrvatica i Francuskinja osumnjičene da su opljačkale više stanova po Beogradu
Foto: 021.rs
Osumnjičene su da su obile više stanova u opštini Vračar, iz kojih su ukrale novac, nakit i druge dragocenosti, saopštio je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Policija je kod osumnjičenih, kao i pretresom stana i drugih prostorija koje su koristile, našla ukradene predmete koji su vraćeni oštećenima.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.
  • Mile

    06.09.2024 09:50
    Što baš izabraše Srbiju za destinaciju svojih aktivnosti. Kako se nisu odlučile za Hrvatsku ili Francusku , domicilnu zemlju jedne od njih udruženih u zajedničkom poduhvatu.
  • BGD 011

    05.09.2024 20:49
    EU tandem
    Pa bravo za EU tandem! I to bas na Vracaru! A mi kasnimo sa ulaskom i pored evidentnih prednosti i dobiti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija