Vučić najavio početak radova na tunelu ispod Kadinjače u novembru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će do kraja oktobra biti završen projekat za izgradnju tunela ispod Kadinjače, a da bi radovi bi mogli da počnu već u novembru.
Vučić najavio početak radova na tunelu ispod Kadinjače u novembru
Foto: 021.rs
"O tunelu slušam 40 godina. Mi tek sada završavamo projekat i u novembru ćemo da gledamo da kompanija koja bude radila krene sa radovima. Do marta naredne godine se završava i projekat za izgradnju tunela ispod Azbukovice koji će da spaja Osečinu sa Ljubovijom", rekao je Vučić obilazeći destileriju TIM, u oviru višednevnog boravka u Podrinju.
Najavio je i izradu dokumentacije za gradnju brze saobraćajnice Loznica - Mali Zvornik, u dužini od 21 kilometra.
Obećao je i da će država finansirati rekonstrukciju Svetosavske ulice u Bajinoj Bašti, što će koštati oko dva milina evra, a od lokalne samouprave je zatražio da reše probleme eksproprijacije da bi radovi mogli da počnu u martu.
 
Naveo je i da će se u Bajinoj Bašti urediti izlaz na Drinu, sa plažom i bazenima, kako bi se sprečile poplave i Bajina Baša postala turitičko mesto.
  • ja ne bot

    06.09.2024 23:18
    nemojte..
    više-kopati!
  • Ma

    06.09.2024 21:25
    predsednik vam je rodjeni vunderkind. O tunelu zainteresovano je slušao još u svojoj 14-toj godini!!! Od tada ga brige more da li ce se taj tunel kopati i evo najzad prilike da nakon toliko decenija svog zabrinutog života najzad tu brigu prebrine. Bio i ostao čudo od deteta;))
  • Инспектор Вишекруна

    06.09.2024 15:42
    Кадињача
    Пао је четрнаести километар,
    ал’ никад неће – Кадињача!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija