Uhapšeni zbog više od sedam kilograma marihuane, sumnja se da su prodavali po Nišu

Niška policija uhapsila je Đ.L. (54), N.D. (34) iz Bujanovca i D.Đ. (65) zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšeni zbog više od sedam kilograma marihuane, sumnja se da su prodavali po Nišu
Foto: 021.rs
Policija je saopštila da je juče zatekla osumnjičene u okolini Leskovca i u škodi kojom je upravljao Đ.L. pronašla dva paketa sa oko 7,3 kilograma marihuane namenjene prodaji.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.
Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Leskovcu.

Teme

droga
  • Matematičar

    07.09.2024 12:53
    Izvin:te
    al kolko je to tona??
  • Volina

    07.09.2024 12:06
    Misim dasu kupili da bih po trosili za svoju licnu u potrebu toje malo veca kolicina al koje vredan moze po pusiti za jenu godinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f