VIDEO: U Ljuboviji održan sastanak Vučića i Rio Tinta sa građanima o rudniku litijuma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Ljuboviji razgovarao sa građanima Podrinja o rudniku litijuma i "Rio Tintu".
VIDEO: U Ljuboviji održan sastanak Vučića i Rio Tinta sa građanima o rudniku litijuma
Foto: Screenshot (Instagram/buducnostsrbijeav)
Sastanku su, osim predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Jakoba Stausholma izvršnog direktora kompanije Rio Tino, prisustvovali i Dubravka Đedović, ministarka energetike, Irena Vujović, ministarka zadužena za životnu sredinu, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i ministar finansija Siniša Mali.
 
Vućić je ranije rekao da će danas početi "veliki razgovor sa onima koji su za i onima koji su protiv rudnika litijuma".
 

On je ranije danas objavio i fotografije na kojima je i ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, a ispod kojih je napisao "poslednje pripreme za važan razgovor sa građanima".

  • Sadjanin

    07.09.2024 20:30
    Onaj sto pljuje Kokanovica i ekipu i izvinjava se Vucicu i ministrima sto je bio deo protesta je razlog zasto su nas Turci i Nemci brzo osvajali i dugo vladali nama.
  • Nemus

    07.09.2024 20:04
    Kome diktiraš, i kako diktiraš
    Kojih građana, sendvičara, ili onih koji imaju obraz, mišljenje, hrabrost, koji misle na svoju decu, unuke i šta će im ostaviti u amanet??? Ovo je odabrano da klima, i voli Oskara više nego sebe, i sve svoje... Kiselinu bi pili ako on kaže da je zdrava, sve go ispran mozak od Elite, Pinka, Narodne TV, sektaških budalaština... Sve se bojim da sme da pusti nekoga ko bi postaovio ozbiljna pitanja... Sprdnja...
  • Gradjanin

    07.09.2024 19:34
    Sramna stvarnost
    Jadan li je ovakav izrod i izdajnik , sramota srpskog naroda! Na njega ne treba trositi rijeci. On kao da je strani placenik, a ne nazovipresednik drzave ,protiv koje sramno radi. Gluv za gradjane i njihove rijeci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f