VIDEO: Izgoreo automobil na auto-putu kod Paraćina

Na auto-putu kod Paraćina danas je izgoreo jedan automobil.
 VIDEO: Izgoreo automobil na auto-putu kod Paraćina
Foto: 021.rs
Niko nije povređen.
 
Automobil se samozapalio oko 15.30 sati.
Požar je u potpunosti ugašen oko 17 sati.
Saobraćaj na tom delu auto-puta odvijao se normalno.
 
  • Zoran

    09.09.2024 13:55
    Izgoreo auto na auto-putu kod
    Juče sam se vraćao sa puta i bas sam prišao tuda. Vatrogasci su već ugasili požar,ali nije izgoreo samo auto,već i trava pored auto-puta i na brežuljku pored. Sreća da nije niko nastradao. A policija (kao i uvek),nije postavila adekvatno upozorenje i signalizaciju u znak upozorenja svima nama koji smo dolazili u tom pravcu. Prosto je neverovatno da se ne postavi upozorenje na 500 metara ispred,već 50-100 metara. Tu je ograničenje 130 km na sat i morali smo svi da solidno kocimo i pri tom smo mogli jedni druge da ugrozilo u saobraćaju. Nikada mi nećemo naučiti neke lekcije. Mislim da bi trebalo uvesti dodatnu obuku za pripadnike Saobraćajne policije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f