Za četiri dana Vučić uživo na TV-u skoro 15 sati: Pekao palačinke, bio trener, nosio uštipke u školu

Za četiri dana, koliko je proveo u Podrinju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je uživo u televizijskom programu 14 sati i 47 minuta, objavio je Istinomer na društvenoj mreži X.
Za četiri dana Vučić uživo na TV-u skoro 15 sati: Pekao palačinke, bio trener, nosio uštipke u školu
Foto: Beta (Ministarstvo odbrane Srbije)
Istinomer je na svom profilu naveo šta se sve dešavalo u Podrinju od 4. do 8. septembra, gde je predsednik Srbije na kraju posete satima odgovarao na pitanja građana.
Predsednik je pravio palačinke, bio košarkaški trener, nosio uštipke u školu, vozio se sa Dodikom, prisustvovao vojnoj vežbi, obišao bolnicu, crkvu, destileriju i mlekaru.
Po oceni Istinomera, reč je o "pseudodogađajima, odnosno organizovanim događajima koji se preduzimaju iz propagandnih razloga u cilju obezbeđivanja publiciteta u medijima, a iza niza predsednikovih aktivnosti zapravo stoji tehnika propagande akcijom".
 
"Reč je o organizovanim, kontrolisanim ili bar podsticanim spontanim aktivnostima koje nisu preduzete prvenstveno iz propagandnih razloga, ali koje imaju za cilj da pošalju propagandnu poruku, na primer o posvećenosti i brizi predsednika o vodama i deci u Podrinju", stoji u objavi.
 
Mnogi od tih postupaka, u slučaju predsednika Srbije, doprinose i učvršćivanju imidža "čoveka iz naroda", naveli su iz Istinomera.
  • Jeremija

    10.09.2024 13:50
    To je pravi predsednik
    Bravo! Samo napred!
  • Ena

    10.09.2024 08:31
    Pitamo se, sta li zeli da postigne...
  • Nikola

    10.09.2024 08:21
    X
    Vratite nam Miloševića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f