Podignuta optužnica protiv producentkinje Pinka zbog obaranja devojčice na pešačkom

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužni predlog protiv N.K. osumnjičene da je, krajem juna, u Beogradu, u Ulici vojvode Stepe, kolima na pešačkom prelazu udarila maloletnicu.
Podignuta optužnica protiv producentkinje Pinka zbog obaranja devojčice na pešačkom
Foto: 021.rs (ilustracija)
Petnaestogodišnja devojčica je tada teško povređena.
 
Optužni predlog protiv producentkinje TV Pink predat je Drugom osnovnom sudu u Beogradu koji bi uskoro trebalo da zakaže početak suđenja, potvrđeno je u tom tužilaštvu.
Ona je optužena za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Za to delo je zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina.
Ona je odmah privedena, a kako je tada saopštilo tužilaštvo, u trenutku nesreće imala je 1,51 promil alkohola u krvi.
 
Tužilaštvo je ranije saopštilo da su protiv nje ranije podneta 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, po kojima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda.

Teme

udes
  • 9

    11.09.2024 08:31
    Kakva vest
    Zar je moguće da je vest da se pokreće postupak ? Jel' trebalo da se ne pokrene ? Vest bi bila da je osuđena na maksimalnu kaznu u najkraćem mogućem roku jer je opasnost u saobraćaju ( 33 prekršaja na sudu , da je jedan godišnje morala bi biti baka ), a bome i u društvu jer širi propagandu koja nije svojstvena mentalno zdravom čoveku.
  • Svetlana

    10.09.2024 16:34
    bojim se da ce tu na kraju ta devojcica i njeni roditelji da zavrse na robiji zato sto je dete prelazilo ulicu dok se producetkinji zurilo.
  • Bane ns

    10.09.2024 16:24
    Ma ko radi na pinku za takve stvari ne mora da odgovara! To se zna…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija