Vučić se danas obraća javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će se obratiti javnosti.
Vučić se danas obraća javnosti
Foto: Beta (Miloš Miškov)
Obraćanje je najavljeno za 18 sati.
Predsednik Srbije je u utorak rekao da će u roku od 72 sata javnosti izneti zahteve i dalje korake Srbije "posle niza brutalnih napada na srpsko stanovništvo na severu KiM".
Kako pišu tabloidi, na stolu je opcija proglašenja okupacije na delu teritorije Srbije, što, kako navode, "povlači brojne posledice, uključujući i pripreme za povratak okupiranih područja".
  • Simke

    13.09.2024 13:53
    SNS botovi
    džaba vam minusi
    i vas će isto u rat da šalje, debilčine
  • Dragisa

    13.09.2024 12:23
    Df
    Koju laz je sad smislio.
  • Hm...

    13.09.2024 12:13
    Kad ne može da reši probleme koje je sama izazvala, vlast se okreće oprobanom sredstvu tako što će stare probleme rešiti novim problemima - pretnjama ratom. Treba skrenuti pažnju sa svakodnevnih problema građana, prenaduvanih računa za sve i svašta...Ako će biti ne daj Bože...zašto onda Rio Tinto da kopa od 2028 (kad su i novi izbori), danas Lin Long otvara proizvodnju, zašto su onda onomad rekli da će biti povećanja plata od 12 % za prosvetare i 8 % za sve ostale? Da li je to razlog što su obećavali da će ponuditi Narodnoj Skupštini (narediti) nova rešenja...?
    A hoće da vrate vojni rok? Zar nismo već svi dovoljno propatili? Šta će sad da kažu penzoneri, članovi stranke, sendvič-izletnici?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija