Šapić: Opozicija do ponedeljka da predloži svog kandidata za direktora Apoteka Beograd

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da ostaje ponuda opoziciji da predloži kandidata za direktora "Apoteke Beograd".
Šapić: Opozicija do ponedeljka da predloži svog kandidata za direktora Apoteka Beograd
Foto: Pixabay
Dodao je da će za vršioca dužnosti direktora te ustanove biti izabran kandidat koji do ponedeljka donese najviše potpisa predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću.
"Opoziciona stranka ili koalicija koja donese najveći broj potpisa kod Nikodijevića ima 64 naša na to i taj kandidat biće izabran za vršioca dužnosti i očekujemo da ono što je rekao uradi i reši probleme", rekao je Šapić novinarima na Novom Beogradu.
Dodao je da ukoliko se ne pojavi niko od opozicije kao kandidat za direktora Apoteke "Beograd" da će u sledećih mesec dana pitati zaposlene tog javnog preduzeća da daju kandidate, kao i da je njima potreban najveći broj potpisa.
 
"Dogovorite se, donesite potpise, daćemo podršku, iskrenu podršku u želji da uspe, ali nemojte da nam kažete evo ja sam došao, ali mora šest zakona da se promeni, pa onda ste to trebali da date objašnjenje i za našu neuspešnost da učinimo tu firmu elementarno profitabilnom", poručio je Šapić opozicionim strankama.
  • Zemlja čudesa

    12.09.2024 18:02
    Uništiš firmu spremajući je za privatizaciju tako da je već sa obe noge u grobu, a onda "velikodušno" prepustiš direktorsko mesto opoziciji kako bi za tri meseca pljuvao po njima da su oni uništili i rasprodali firmu. Gospodo, ako ste bili sposobni da je urnišete možete slobodno i da ostanete do kraja,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija