Redovna zamena voda Vojske Srbije u mirovnoj operaciji u Libanu

U Libanu, u mirovnoj misiji UN izvršena je redovna rotacija pripadnika Vojske Srbije, saopštilo je večeras ministarstvo obrane Srbije.
Redovna zamena voda Vojske Srbije u mirovnoj operaciji u Libanu
Foto: 021.rs
U sapštenju piše da se vod za zaštitu snaga koji je šest meseci bio angažovan na zadacima obezbeđenja baze italijanskog kontingent mirovnih snaga UN vratio u zemlju.
Zamena voda Vojske Srbije za zaštitu snaga formalno je izvršena ove nedelje u bazi UN u Libanu, a pripadnicima Vojske Srbije uručene su medalje UN za uspešno učešće u misiji.
Vojska Srbije učestvuje u mirovnoj operaciji UN u Libanu od 2010.
 
Osim voda za zaštitu snaga, u ovoj operaciji su angažovani i pešadijska četa, štabni oficiri u komandi misije i grupa specijalističkih oficira zaduženih za podršku našem kontingentu.
  • Презиме

    13.09.2024 10:53
    @Дејан
    Никакав нато састав није у питању већ УН! Прочитајте поново. УН, иначе стоји за Уједињене Нације.
  • Dejan

    13.09.2024 08:01
    Kolaboranti
    NATO janicari ,dok im je okupiran deo teritorije od strane NATO-a oni u sastavu vojske okupatora idu u Liban, cak ni Nedic nije dao srpske trupe u sastav Vermahta kada su krenuli na SSSR.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija