Uhapšeni dileri u Beogradu: Zaplenjeno 12 kilograma marihuane i kilogram spida

M. Ć. (29), G. Đ. (35) i N. Č. (23) uhapšeni su zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšeni dileri u Beogradu: Zaplenjeno 12 kilograma marihuane i kilogram spida
Foto: 021.rs
Tom prilikom zaplenjeno je više od 12 kilograma marihuane i oko kilogram opojne droge za koju se sumnja da je amfetamin.
 
"Policija je na Čukarici pregledom stana, prostorija i automobila marke sitroen, koji je koristio G. Đ. pronašla oko 12 kilograma marihuane spakovane u kesama, kilogram bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin spakovanog u četiri kese, vagicu za precizno merenje i 23.000 dinara", naveli su u saopštenju iz MUP-a.
Saopštili su i da je pretresom automobila opel astra, stana i prostorija osumnjičenog M. Ć. na teritoriji Čukarice pronađeno ukupno 200 grama marihuane spakovane u tegli i 15 kesica, oko 30 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i 430.000 dinara i 50 evra.
"Pretresom stana osumnjičenog N. Č. na Čukarici, policija je pronašla oko 30 grama bele praškaste materije nalik na amfetamin spakovanog u pet kesica", naglasili su u saopštenju.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Teme

droga
  • Tajson

    13.09.2024 13:58
    pametan i bistar
    Reče mi jedan moj rođo šta ću ja jadan kada volim volim belo jer ono dobro vozi me

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija