VIDEO: Obraćanje predsednika Vučića o Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti u Palati Srbija.
VIDEO: Obraćanje predsednika Vučića o Kosovu
Foto: Beta (AP/Darko Vojinović/arhiva)
Vučić je u utorak rekao da će se obratiti javnosti u roku od 72 sata, povodom dešavanja na Kosovu.
 
 
"I šta je to što tzv. međunarodna zajednica nije ispunila i šta Srbija traži i šta će Srbija da učini", rekao je Vučić posle odvojenih sastanaka sa predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i ambasadorom SAD Kristoferom Hilom.
On je istakao i da je očekivano da se "sa dalekosežnim i važnim predlozima izađe pred Skupštinu Srbije tokom oktobra".
Lajčak je posle sastanka u Beogradu rekao da mu je Vučić preneo veliku zabrinutost zbog situacije u kojoj se nalaze Srbi na KiM.
 
On je rekao da je taj sastanak bio priprema za naredni sastanak glavnih pregovarača i da treba da se razgovara i pronađu rešenja u okviru dijaloga.
  • Misirac

    14.09.2024 12:06
    Đilas je za ovog na slici ultra-desni patriota !

  • Видоје

    14.09.2024 11:44
    Узалудне речи
    Нисмо ми ћорави председниче да мораш нама сваки дан да се обраћаш и објашњаваш, нама је све јасно, твоје речи овде одавно не вреде ни пет пара, обрати се боље онима којима би требао да се обратиш !
  • Bogdan

    14.09.2024 11:08
    Kad je sve na Kosovu predao i kad je sve to i potpisao, setio se da je Kosovo najskuplja srpska rec. Pa bi nas poveo u kosovski boj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija