U toku posebna sednica Vlade Srbije o merama vezanim za Kosovo i Metohiju

Posebna sednica Vlade Srbije na kojoj će se razmatrati najavljene mere vezane za Kosovo i Metohiju, počela je danas u 13 časova.
U toku posebna sednica Vlade Srbije o merama vezanim za Kosovo i Metohiju
Foto: 021.rs
Predsednik Aleksandar Vučić je predstavio sinoć tokom obraćanja javnosti u Palati Srbija, zahteve i poteze Srbije u vezi sa situacijom na KiM, podeljene u pet oblasti i istakao da će u tom cilju biti pokrenuta globalna diplomatska kampanja i da će razgovarati do kraja novembra sa 60 svetskih lidera kojima će predstaviti sedam nužnih tačaka za napredak u dijalogu.
Na sednici bi sva ministarstva trebalo da dobiju zadatke iz svoje nadležnosti kako bi ove mere bile što efikasnije operacionalizovane, kako bi se brže i bolje osetile na terenu i kako bi podrška i pomoć što pre stigla.
To je jutros najavio šef diplomatije Marko Đurić.
  • Veljaš

    15.09.2024 11:17
    Nema kosova,nema ni problema sa ,merama,,.
  • Zika zivac

    14.09.2024 19:46
    Da li ce Rados Bajic snimati novu seriju: KiM gori, a baba pece palacinke.
  • zztop

    14.09.2024 15:22
    Bolje da se sastanu sa kurtijem i njegovima i reše to u četiri zida ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija