SSP podnela krivičnu prijavu protiv Vesića zbog Šapićevih navoda o "pacovskim kanalima"

Stranka slobode i pravde podnela je krivičnu prijavu protiv ministra Gorana Vesića "zbog sumnji da pacovskim kanalima plaća analitičare, bivše političare i novinare".
SSP podnela krivičnu prijavu protiv Vesića zbog Šapićevih navoda o "pacovskim kanalima"
Foto: 021.rs
Kako je u saopštenju navela predsednica beogradskog odbora SSP i narodna poslanica Mila Popović, tu optužbu je izneo Vesićev stranački kolega, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.
 
Popović je objasnila da se SSP "odlučila na ovaj korak jer se tužilaštvo pravi mrtvo, a Vučić, Vesić, Šapić i Vučević javno govore da priznaju samo sud svoje partije".
"Ako Šapić laže, neka odmah podnese ostavku, ako govori istinu, Vesić ne može ostati ministar ni sekundu duže", istakla je Popović.
 
Ona dodaje da bi "za građane bilo najbolje da obojica nestanu sa političke scene jer maltretiraju Beograđane, uništavaju naš grad i sve čega se dohvate".
"Umesto što su primorani da slušaju međusobne optužbe 'wanna be gradonačelnika' Vesića i 'lažnog gradonačelnika' Šapića, Beograđani zaslužuju vlast koja zna kako da reši njihove probleme koji su svakim danom naprednjačke vlasti sve brojniji, ali i nezavisne pravosudne institucije koje će procesuirati sve koji Beograd pretvaraju u prestonicu armiranog betona, preskupih kvadrata i šljaštećih kladionica po meri investitora bliskih režimu, a na štetu svih nas koji u njemu živimo i koji ga volimo", zaključuje Popović.
  • Heruvim

    15.09.2024 17:21
    Kakva
    Poltika opozicije hahaha!
  • Boro iz Pobede

    15.09.2024 14:53
    Sapicu su oni pomogli da ostane gradonacelnik. Sada traze nove izbore pa opet strajkovanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija