Brnabić: Tek dolaskom SNS na vlast počela borba za Kosovo i Metohiju

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da čeka da mere za zaštitu Srba na Kosovu i Metohiji stignu u Skupštinu i da će ih sa najvećim zadovoljstvom staviti na dnevni red zasedanja.
Brnabić: Tek dolaskom SNS na vlast počela borba za Kosovo i Metohiju
Foto: Beta (Milan Obradović)
"Da razgovaramo o tome. Da i Skupština ratifikuje tu podršku našem narodu, koju je predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić", rekla je Brnabić za TV Pink, dodajući da jedva čeka da se suoči sa opozicijom.
 
Ona je navela da je u vreme prethodne vlasti kosovsko pitanje bilo stavljeno "ad akta" i da je tek dolaskom Srpske napredne stranke na vlast počela borba za Kosovo i Metohiju.
"Kad je Kosovo proglasilo nezavisnost Beograd je sedeo i vrteo palčevima, a tadašnji predsednik je pobegao u drugu zemlju", rekla je Brnabić.
 
Ona je navela da opoziciju čine politikanti, "koji ne znaju gde udaraju, kao guske u magli, šta god pomene Vučić oni se na to hvataju, govore da su protiv toga pokušavajući da ućare neki poen".
"Kao deca kad igraju i iskaču oni nilski konjići pa vi udarate. Tako i naša opozicija, nemaju ljudi svoju agendu i na sve što kaže Vučić - 'ua'. Da li je 'ua' i za Evropsku uniju, ili 'ura' za EU, a 'ua za neke druge. Ne možete da ih uhvatite, ni za glavu ni za rep, šta oni u stvari hoće", rekla je Brnabić.
  • Koja

    18.09.2024 09:14
    Ono
    Kad kažeß danas je sreda ! Aaali ima koji će je vređati , a biće i objašnjenja kakva sreda ....
  • pera

    17.09.2024 19:44
    Ana veruje u deda mraza
    Vidim da Ana veruje u deda mraza.
    Mislim da je ona osoba koja se najviše isprovaljivala za jednog sns funkcionera.
  • Seka

    17.09.2024 17:59
    Užass
    Posebno otkako si ti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija