Sergej Trifunović ponovo uhapšen u Hrvatskoj

Glumac Sergej Trifunović je sinoć oko ponoći uhapšen na graničnom prelazu Bajakovo, pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku, prenose hrvatski mediji.
Sergej Trifunović ponovo uhapšen u Hrvatskoj
Foto: 021.rs

Trifunović će, kako prenosi Slobodna Dalmacija, tokom dana biti doveden u Opštinski prekršajni sud u Splitu, gde ga čeka novo suđenje.

Slobodna Dalmacija podseća da je Trifunović pre godinu dana kažnjen nakon što su ga prijavili građani na splitskoj plaži Kaštelet, jer je svog psa Mileta držao bez nadzora što je, kako se navodi, uznemirilo prisutne.

Kako navodi Slobodna Dalmacija, Sergeja sada terete zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu kada je konačno doputovao u Srbiju nakon problema koji je prošlog septembra imao sa policijom i psom u Splitu.
 
Trifunović je znao da mu 8. septembra ističe godina dana zabrane ulaska u Hrvatsku i u zemlje Evropske unije, te je odmah nakon par dana pokušao ponovo da uđe, prenose dalje hrvatski mediji.
  • Podrška

    17.09.2024 22:04
    U potpunosti podržavam naše po običaju stručne komentatore i očekujem da će i oni u potpunosti podržati hapšenje svih koji po komentarima redovno pljuju po srpskoj policiji i njihovo upućivanje 30 dana u zatvor uz 117000 dinara kazne.
  • Степа

    17.09.2024 21:59
    8. Септембар
    Истекла му забрана 8. Септембра… По јулијанском или грегоријанском календару?
  • logika

    17.09.2024 15:46
    gde je?
    cekaj, covek recituje tekstove najveceg pesnika u Hrvata (Perkovica, koji je onoliko Hrvat koliko je i pesnik, ali kakav narod takvi i velikani) i onda oni njemu zabrane ulazak u EU? ono "U" u EU stoji za koju rec?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija