Podneta krivična prijava protiv majke devojčice koja se otrovala alkoholom u Brajkovcu

Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu je naložilo policiji podnošenje krivične prijave protiv P. J, majke devojčice koja se otrovala alkoholom u Brajkovcu.
Podneta krivična prijava protiv majke devojčice koja se otrovala alkoholom u Brajkovcu
Foto: Pixabay
Tužilaštvo je najavilo da će saslušati osumnjičenu i preduzeti druge radnje kako bi se utvrdilo da li će protiv nje biti podnet optužni predlog nadležnom sudu.
P. J. se sumnjiči za krivično delo Kršenje porodičnih obaveza, saopšteno je iz tog tužilaštva.
 
Devojčica, koja se otrovala alkoholom, pronađena je 12. septembra u porodičnoj kući, a našao ju je komšija kada su njeni brat i sestra došli sa flašom rakije i rekli da joj je pozlilo.
Takođe, po nalogu tužilaštva, preostalih troje dece P.J. je izmešteno iz porodice i brigu o njima je preuzeo Gradski centar za socijalni rad Beograd - Odeljenje Lazarevac, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštvo u Lazarevcu.
  • Subotičanka

    18.09.2024 00:10
    Tipično za ovu državu, samohranu majku koja je u bolnici , kako je lako otići i lečiti se u bolnici sigurno je zdrava otišla tamo, sad treba i krivično goniti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija