Sergej Trifunović na slobodi nakon saslušanja u Splitu

Glumac Sergej Trifunović potvrdio je za N1 da je sinoć uhapšen na graničnom prelazu Bajakovo i da je potom odvezen u Split gde je saslušan.
Sergej Trifunović na slobodi nakon saslušanja u Splitu
Foto: Screenshot (YouTube/N1)
On je nakon saslušanja otišao iz suda. Saslušanje je trajalo više od dva sata, a sudija ga je prekinuo, oduzeo mu pasoš i izrekao mere predostrožnosti, pišu hrvatski mediji, prenosi B92.
 
Podsetimo, hrvatska policija je na granici sa Srbijom, na prelazu Bajakovo, uhapsila glumca Sergeja Trifunovića, i prevezla ga u Split gde je saslušan u Prekršajnom sudu.
Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske za N1 Zagreb su pojasnili zašto je glumac tačno priveden.
Podsetili su na to da je Trifunović prošlog septembra, u objavi na društvenoj mreži, "objavio tekst neprimerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike".
 
Nakon sprovedenog postupka protiv njega će, kako je navedeno, biti podnesen optužni predlog nadležnom opštinskom prekršajnom sudu.
 
Otac Sergeja Trifunovića, glumac Tomislav Trifunović izjavio je da njegov sin nije ušao u Hrvatsku, odnosno da je bio "na ničijoj zemlji" kada su ga "hrvatski službenici odvukli". Više o tome čitajte OVDE.
 
Podsetimo, Sergej Trifunović je pre godinu dana kažnjen nakon što su ga prijavili građani na splitskoj plaži Kaštelet, jer je svog psa Mileta držao bez nadzora, što je uznemirilo prisutne. Glumac je, nakon toga, objavio poruku na društvenim mrežama zbog koje ga je privela hrvatska policija.
  • Logi

    17.09.2024 19:05
    Severina
    ko je podržao Severinu u istoj situaciji i nakon mnogo gorih objava na društvenim mrežama i nastupima, a principijelan je, podržaće i Sergeja
  • Adam

    17.09.2024 17:54
    A fino more, vino i provod
    Nisu mi jasni ljudi koji ružno misle o komšijama i etiketiraju ih sve kao ustaše, ali uredno idu kod njih da uživaju u njihovom moru, hrani, vinu, provodu. I još sebi daju slobodu da pišu bljuvotine po mrežama. Ne idi tamo, ako tako misliš, ima država i država i drugih mora...
  • zztop

    17.09.2024 17:26
    Da je sergej štagod lepoga otpevao ko onaj advokat AV bi i njemu ponudio da zajedno idu na koncert baje malog KNINdže , xaxaxaxa ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija