Milan Marković pristupio stranci Rasim Ljajića: Mislio sam da se više nikada neću baviti politikom

Socijaldemokratska partija Srbije saopštila je da je toj stranci danas pristupio Milan Marković, nekadašnji ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Mirka Cvetkovića.
Milan Marković pristupio stranci Rasim Ljajića: Mislio sam da se više nikada neću baviti politikom
Foto: Medija centar Beograd
Predsednik SDPS Rasim Ljajić rekao je da je dolaskom Milana Markovića stranka istovremeno dobila i značajno političko iskustvo, ali i veliko stručno znanje u oblasti prava, koje će biti od velike koristi i za stranku, a naročito njen poslanički klub u Narodnoj skupštini.
Marković je istakao da mu je zadovoljstvo da bude sa ljudima sa kojima deli iste političke, ideološke i pre svega ljudske vrednosti.
 
"Mislio sam da se više nikada neću baviti politikom, ali odlučio sam da pristupim stranci isključivo iz razloga da ono što znam u političkom i stručnom smislu prenesem na mlađe", rekao je Marković, koji je nekada bio član Demokratske stranke.
Marković je bio na čelu Koordinacionog tela za Preševo, Medveđu i Bujanovac, kao i rukovodilac tima za obnovu Kraljeva nakon zemljotresa 2010. godine.
 
Kao ministar, autor je više zakonskih predloga i rešenja, koji su u značajnoj meri doprineli reformi sistema državne uprave.
 
Od 2014. godine radi kao stručni konsultant za brojne međunarodne organizacije, kao što su Svetska banka, UNDP, OEBS, FAO, Savet Evrope, Švajcarska razvojna agencija. Predavač na Fakultetu bezbednosti u Beogradu.
  • B

    18.09.2024 10:19
    B
    Nestalo para,one su veoma udobne i privilegije koje idu uz njih!
  • Marko

    18.09.2024 08:12
    Zaboravljeni asovi
    Hoce li nam se vratiti iz medijskog mraka i Kostunica dr Vojislav?
  • Sale

    17.09.2024 23:59
    Mislio da se više.neće baviti politikom, al pošto kad živi normalno više nema luksuza, odlučio da se prišljamči nekom na vlasti, dodvori AV, zasedne u neku fotelju i vrati luksuznom životu! Bagra bez obraza i morala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija