Hrvatski sud presudio: Sergeju Trifunoviću dva meseca zatvora - uslovno

Glumac Sergej Trifunović osuđen je na 60 dana zatvorske kazne, koja se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto delo, prenosi "Slobodna Dalmacija".
Hrvatski sud presudio: Sergeju Trifunoviću dva meseca zatvora - uslovno
Foto: Screenshot (Youtube/N1)
Budući da je uhapšen i sproveden u Split, računaće se 59 dana uslovno.
Trifunović će morati da plati sudske troškove u iznosu od 150 evra, a odrekao se prava na žalbu.
Presuda je pravosnažna.
 
Glumcu je vraćen pasoš, a u izjavi za "Slobodnu Dalmaciju" je rekao da će "ionako postati građanin Republike Hrvatske jer mu je supruga Riječanka".
  • Dacha

    18.09.2024 20:26
    Dobar glumac, ali jako nezgodan čovek. Imao sam jedan susret sa njim, igrom slučaja, na poslu, njegovo ponašanje prema svima nama je bilo takvo da smo samo konstatovali kad je otišao da se nadamo da se nikad više nećemo sresti.
  • Nik

    18.09.2024 20:04
    Velike su razlike između Severine i Sergeja. Nju su na granici ispitivali o njenim stavovima po nekim političkim pitanjima. To policija ne sme da radi. Policija ima pravo da nekome odbije ulazak u državu, bez objašnjenja. A Sergej je prekršio zakon jer je vređao policiju. Na granici je sproveden radi vođenja prekršajnog postupka.
  • Neda

    18.09.2024 19:04
    Zabludi mesta nema
    Od devedesetih tamo ne idem.Ne zanimaju me oni ni njihovo more(ni da mi plate).
    Ništa se tu mnogo nije promenilo.
    Nismo dobrodošli .Tačka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija