Direktorka škole u BG: Stanje dečaka koji je pao s prozora škole stabilno, povrede teške

Učenik četvrtog razreda beogradske Osnovne škole "Banović Strahinja" koji je pao kroz prozor škole, stabilno je, ali su povrede teške i njegovo stanje se i dalje prati.
Direktorka škole u BG: Stanje dečaka koji je pao s prozora škole stabilno, povrede teške
Foto: 021.rs
To je navela direktorka te škole Tatjana Vasović Novosel i dodala da se detaljno ispituju okolnosti pod kojima se desila nezgoda, a očekuje se i prosvetna inspekcija.
 
"Škola sada postupa u skladu sa pravilnikom za reakcije u kriznim događajima", kazala je Tatjana Vasović Novosel i dodala da je u toku i uzimanje izjava od đaka koji su se zatekli u trenutku nesreće u utorak.
"Još uvek nemamo sve informacije kako se to desilo, ali nadam se da ćemo ih vrlo brzo imati", kazala je direktorka, dodajući da se sve odigralo u toku produženog boravka, a reč je o padu sa prvog sprata i visine od oko pet metara.
Ona je od medija zatražila da o ovom događaju ne izveštavaju senzacionalistički i da poštuju privatnost povređenog učenika i njegovih roditelja.
 
"U pitanju je život jednog deteta. Apsolutno ne bežimo od toga da kada budemo imali neke zaključke i jednu pravu sliku o događaju, mi ćemo se svakako obratiti", kazala je Vasović Novosel.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija