MUP oduzima nalepnice, zastave, zastavice, majice i značke: Mere povodom utakmice Zvezda - Benfika

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Benfike.
MUP oduzima nalepnice, zastave, zastavice, majice i značke: Mere povodom utakmice Zvezda - Benfika
Foto: 021.rs
Kako kaže, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača FK "Benfika", pronađena su obeležja FK "Hajduk" iz Splita i navijačke grupe "Torcida".
"U skladu sa bezbednosnom procenom, kao i na osnovu raspoloživih bezbednosno-interesantnih informacija, angažovan je dovoljan broj policijskih službenika u cilju bezbednog odigravanja utakmice", rekao je Dačić.
Kako se navodi u saopštenju, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kako na graničnim prelazima, tako i na Aerodromu "Nikola Tesla", kod više navijača FK "Benfika", pronađena su obeležja FK "Hajduk" iz Splita i navijačke grupe "Torcida".
 
Među pronađenim predmetima, nalazi se više desetina nalepnica, zastava, zastavica, majica i znački sa obeležjima. Policija je iz razloga bezbednosti oduzela sve predmete.
 
"Ministarstvo unutrašnjih poslova u skladu sa svojim delokrugom rada i zakonskim ovlašćenjima, prema svim licima koja se zateknu u izvršenju krivičnih dela i prekršaja, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeće mere i radnje u cilju njihovog daljeg procesuiranja", izjavio je ministar.
 
Utakmica prvog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Benfike igra se u 18.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija