Vesić dobitnik nagrade opštine Batočina - za doprinos razvoju

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić dobitnik je ovogodišnjeg priznanja Opštine Batočina "21.septembar" za doprinos razvoju te šumadijske opštine.
Vesić dobitnik nagrade opštine Batočina - za doprinos razvoju
Foto: 021.rs
Opština Batočina nagradu dodeljuje povodom Dana opštine - 21. septembra, a ove godine ima ukupno šest dobitnika.
 
Priznanje se dodeljuje za izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose afirmaciji, ostvarenju razvoja i ukupnog napretka opštine Batočina.
Svečana dodela nagrada biće održana na sednici Skupštine opštine Batočina koja će biti održana u subotu 21. septembra u sali Kulturnog centra "Dositej Obradović".
 
U drugoj šumadijskoj opštini, na isti dan - Dan Opštine i opštinsku slavu, dve ministarke dobiće nagradu Opštine Topola "Rođenje Presvete Bogorodice".
Visoko priznanje opštine Topola ove godine je pripalo ministarki zaštite životne sredine Ireni Vujović i ministarki prosvete Slavici Đukić Dejanović.
 
Na odluku Skupštine opštine Topola da dodeli priznanje ministarki zaštite životne sredine ranije je reagovala Stranka slobode i pravde u Topoli navodeći da se Vujović nagrađuje za "projekte koji nisu završeni".
 
U obrazloženju odluke o nagradi Ireni Vujović je navedeno da ona "sa iskrenom posvećenošću i ljubavlju pomaže Topoli", kao i da je obezbedila novac za sanaciju deponije Torovi i za kanalizaciju u Ljubeselu.
 
"Neumesno je dodeljivati nagrade resornoj ministarki Vujović za nezavršene projekte, jer građani Topole zbog dugogodišnjih obećanja lokalne vlasti da će se ovi problemi rešiti, a nikada nisu rešeni, ne veruju u pozitivan ishod cele situacije", ocenila je ranije odbornica SSP Dragana Marinković, a preneo portal N1.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija