Deca povređena na pešačkom: Autobus stao da propusti decu u koloni, udario ih dostavljač hrane

Dvoje dece je povređeno u centru Beograda kada ih je udario dostavljač hrane na električnom biciklu i to na pešačkom prelazu.
Deca povređena na pešačkom: Autobus stao da propusti decu u koloni, udario ih dostavljač hrane
Foto: Pixabay (ilustracija)

To se dogodilo oko podneva kada su deca iz vrtića, u pratnji vaspitačice, krenula u Narodni muzej.

Saobraćajna nezgoda se dogodila na uglu ulica Vase Čarapića i Dositejeve, kada je 25 mališana iz vrtića, uzrasta šest godina, krenulo u organizovanu posetu Narodnom muzeju, piše RTS.
Vozač autobusa je zaustavio vozilo kada ih je ugledao, ali je dostavljač na električnom biciklu preticao i naleteo na decu.
 
Dve devojčice su pale i prevezane su u Dečju bolnicu u Tiršovoj gde je konstatovano da jedna ima povredu ruke i noge, a druga povredu lica.

Teme

udes
  • Jezivi su!

    20.09.2024 20:28
    Dostavljač hrane je udario i moje dete nakon treminga u ulici Bojvođanskih brigada, vozeći u suprotnom smeru u jednosmernom delu ulice.
  • Igor

    20.09.2024 20:26
    A kad učiteljica vodi decu bici stazom na Bulevaru oslobođenja dok ja čekam i uljudno je pitam zašto to radi dobijem odgovor "jel vidite da je tu policija" i pokaže na plavca koji sunča uniformu na trotoaru. Aj sad.
  • R49

    20.09.2024 20:22
    Bez sumnje
    Električni bicikli i trotineti su zlo u svim većim gradovima i doprinose saobraćajnom haosu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija