Vozač "bentlija" divljao na Novom Bogradu: Vozio brzinom od 124 kilometra na čas, a 50 dozvoljeno

Vozilo "bentli" jutros u 5.19 kretalo se brzinom od 124 kilometra na čas, u ulici Jurija Gagarina, na delu puta u naselju gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas.
Vozač "bentlija" divljao na Novom Bogradu: Vozio brzinom od 124 kilometra na čas, a 50 dozvoljeno
Foto: Pixabay
To su utvrdili pripadnici saobraćajne policije primenom sistema za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja brzine.
Kako se navodi u saopštenju, vlasniku vozila biće upućen poziv da u roku od osam dana dostavi potpune i tačne podatke o identitetu lica koje je učinilo prekršaj, nakon čega će protiv vozača biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.
"Podsećamo da se sistem za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine od 16. septembra ove godine primenjuje na četiri lokacije u Beogradu: u Bulevaru Mihajla Pupina na Brankovom mostu, na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Ušće, na raskrsnici ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina i u Bulevaru kralja Aleksandra kod Đeram pijace", stoji u saopštenju MUP.
  • White Power

    21.09.2024 14:09
    Realno si ti i tebi slicni strucnjaci sto "mere opasnost" ozbiljan problem u ovoj sveopstoj trulezi.
  • Realno

    21.09.2024 13:15
    Realno da u 5:19h nema nikog zivog na ulici a jurija gagarina je otprilike kao auto put sirok bulevar.On u bentliju objektivno nije ugrozio nikog.Vise ugrozi polu raspadnuti pasat iz 1990-te kada ide 65km na sat pored neke skole a gazda besan prica na telefon nego ovaj bentli u 5 ujutru.Ali nasa policija je uvek radila samo za kazne a ne za bezbednost saobracaja.
  • dz0

    21.09.2024 13:05
    sta "upucen poziv"??
    ovo je nasilnicka voznja, na adresu kuc kuc sa narkotestom i da vise ne vidi vozacku dozvolu u ovoj inkarnaciji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija