Sergej Trifunović: Hapšen sam više puta od Tonija Soprana

Glumac Sergej Trifunović izjavio je, nakon hapšenja u Hrvatskoj, da je "uhapšen više puta od Tonija Soprana".
Sergej Trifunović: Hapšen sam više puta od Tonija Soprana
Foto: Screenshot (24 minuta sa Zoranom Kesićem)
"Njega je FBI hapsio tri puta, a mene, u Splitu samo, četiri puta. Pitao sam policajca: 'Šta radite sa ljudima koji su ubili, opljačkali, ranili?"’, rekao je Trifunović, prenosi N1.
 
Kaže da mu je policajac odgovorio: "Ne želiš da znaš." 
"Rekao sam mu da želim da znam jer, ako sam ja ovako prošao zbog verbalnog delikta, šta doživljavaju ljudi koji počine pravi zločin", navodi on.
 
Trifunović je rekao i da treba da se izbegava prebacivanje odgovornosti na drugu stranu, kao i da prvo treba pogledati sebe.
"Divno je što je Vučić stao uz mene, mislim da tako treba da stane uz svakog građanina u našoj zemlji", rekao je Trifunović.
 
Zahvalio se i ambasadi Srbije i ambasadoru u Zagrebu.
 
"Ovo ne sme da postane borba za huškanje nacionalista. Moramo da pazimo kako se ponašamo, a ne da se takmičimo ko je gori", zaključio je on.
 
Podsetimo, Sergej Trifunović nedavno je ponovo uhapšen na granici Srbije i Hrvatske, samo nekoliko dana pošto mu je istekla jednogodišnja zabrana ulaska u Hrvatsku zbog vređanja policije u Splitu, nakon što je kažnjen zbog šetanja psa bez povoca.
 
  • Jel

    21.09.2024 18:09
    Jel
    vidite kako se lepo prevapitao! Nema one nad mene bahatosti uz filozofiranja…sve se lepo dovede u red.
  • BGD 011

    21.09.2024 18:00
    Demokratska Srbija
    Pa sad ispade da je Srbija demokratskija zemlja od Hrvatske, jer kod nas mozes da setas psa bez povoca a komunalna policija ne reaguje, takodje verbalno predsednik moze da vredja neistomisljenike bez razloga, i nikom nista, a kumovi da prave haos i takodje nikom nista. Divna li je zemlja Srbija!
  • Ego

    21.09.2024 17:43
    Smanji ego. Smanji fantaziranje. Nisi Toni Soprano.
    Eskalirao si sam situaciju, prihvati kaznu, reci šta imaš, i idemo dalje.
    Ostalo svi već znamo godinama.
    Region je takav. Bio je težak građanski rat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija