Uhapšen vozač vojnog vozila nakon nesreće kod Kraljeva: Poginulo pet osoba, od kojih troje dece

MUP Srbije saopštio je da je jedna osoba uhapšena zbog saobraćajne nesreće u kojoj je na putu između Kraljeva i Raške poginulo pet osoba, od kojih troje dece.
Uhapšen vozač vojnog vozila nakon nesreće kod Kraljeva: Poginulo pet osoba, od kojih troje dece
Foto: 021.rs
U mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vojno vozilo i automobil.
 
Poginulo je pet osoba, a jedna je teško povređena.
Poginuli su vozač i putnici u automobilu, D.L. (33), L.L. (10), L.L. (7), M.L. (1) i D.K. (27), dok je M.L. (32) zadobila teške povrede, navodi MUP.
 
Kako se nezvanično saznaje, poginuli su otac, njegovo troje dece i još jedna odrasla osoba, dok je majka nastradale dece teško povređena i lekari se bore za njen život u bolnici u Kraljevu.
Kako je saopštio MUP, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu, zadržala vozača M.V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.
 
Put Kraljevo-Raška je nekoliko sati bio zatvoren za saobraćaj, a kolona je bila dugačka oko 15 kilometara.
  • Afera #tenk

    21.09.2024 23:06
    Ko je ovo dozvolio da se tenk vozi neregistrovan? Koje parade? Podseca me na aferu helikopter kada je pilot hteo da sleti na jedno mesto a brzo mu je javljeno da dođe među političare iako je pilot smatrao da nije bezbedno i desilo se šta se desilo. Za potrebe parade, vozi se vozilo koje nije trebalo biti na putevima. Ko je odgovoran? Šta smo mi civili da nas gazite tebkovima? Jel' su vam to vežbe?
  • Predrsg Cvetanović

    21.09.2024 22:37
    @ čitalac
    ...a oficira je naterao Vučić besmislenim paradiranjem vojske i vojne tehnike radi zamajavanja naroda.Ceh već platila cela jedna porodica a dodatak je ovaj nesrećnik od 54 godine i njegova porodica.Vučiću neće ništa faliti,
    on će i dalje zamajavati narod neverovatnim idejama.
  • Sima

    21.09.2024 22:36
    Polako sa osuđujućim komentarima... Sasvim je uobičajeno da se prilikom ovakvih nesreća sa smrtnim ishodom zadrži vozač vozila koji je u nesreći učestvovao, bio on kriv ili ne. Dakle, usporite sa zaključima i raznoraznim ishitrenim konstatacijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija