Otkazan koncert povodom 125 godina ansambla "Stanislav Binički" zbog tragedije kod Raške

Koncert povodom 125 godina postojanja Umetničkog ansambla "Stanislav Binički", koji je trebalo da se održi u ponedeljak, otkazan je.
Otkazan koncert povodom 125 godina ansambla "Stanislav Binički" zbog tragedije kod Raške
Foto: Pixabay
Koncert je otkazan zbog tragične smrti pripadnika Vojske Srbije, desetara Danijela Lazovića, njegovo troje maloletne dece i Dijane Kutlačić, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Besplatne ulaznice koje su građani do sada preuzeli važiće i u novom terminu koncerta, o čijem će održavanju javnost biti blagovremeno obaveštena.
U saobraćajnoj nesreći koju je u subotu kod Raške izazvalo oklopno vozilo Vojske Srbije preživela je samo Lazovićeva supruga.
  • Pera

    22.09.2024 17:14
    Sve je u rasulu
    Saučešće porodici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija