Vučić poručio opoziciji: Rasturiću vas kao Panta pitu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Njujorku ponovio niz kritika na račun opozicije, istakao je da bi bilo pogubno kada bi im neko ostavio državu makar na dan.
Vučić poručio opoziciji: Rasturiću vas kao Panta pitu
Foto: 021.rs
On je ujedno najavio da će ih u skupštini "rasturiti kao Panta pitu".
 
Odgovarajući na pitanja novinara pre zasedanja Generalne skupštine UN, Vučić je ponovo govorio o sledu događaja koji su prema njegovom mišljenju doveli do sadašnje situacija na Kosovu, i rekao da oni koji ga kritikuju "koriste temu Kosova, kao što koriste i svaku saobraćajnu nesreću za obračun sa njim".
On je naveo da se za Kosovo bori u nemogućim uslovima u kojima hoće da sačuva mir, da se oružjem može nešto uraditi samo na kratko.
 
"A kako ćete da primite plate? Sad biste da se pobijemo, ali da ne bude vaše dete, nego tuđe, a prva plata da zakasni biće 'Vučiću zlikovče'", rekao je Vučić i dodao da je ovo ko zna koja nedelja koju ne provodi sa svojom porodicom, nego mora da radi do kasno.
Najavio je da je spreman da dođe u Skupštinu i razgovara i o Kosovu i o litijumu.
 
"Svaki put sam dolazio i svaki put ih ubedljivo porazio i bio sam u stanju da ih pobedim jer sam se služio argumentima. Čekam da me pozovete u Skupštinu, rasturiću vas kao Panta pitu, i to argumentima", rekao je predsednik Srbije.
  • Djoka

    22.09.2024 18:44
    Rasturio si ti Srbiju kao pitu...
  • Vida

    22.09.2024 18:41
    Postao predsednik i okruzio se pokornima i poslusnima. Za opoziciju zadrzao ulicni recnik.
  • Igor

    22.09.2024 18:39
    Igor
    Kakav Narod takav i Predsednik! Sta komentarisati nakon 35 godina za Narod koji iste greske ponavlja decenijama? LUD.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija