Pomoćnica u Ministarstvu postaje direktorka Nacionalne akademije za javnu upravu

Nacionalna akademija za javnu upravu saopštila je da je po odluci vlade dužnost v.d. direktorke te ustanove preuzela Marina Dražić.
Pomoćnica u Ministarstvu postaje direktorka Nacionalne akademije za javnu upravu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Dražić je dosadašnja pomoćnica ministra u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, koja je na toj funkciji bila od 2017. godine.
Kako je navedeno, ova master pravnica radila je i u Ministarstvu pravde, Upravnom inspektoratu, kao i Ministarstvu omladine i sporta.
"Svoj doprinos reformi i profesionalizaciji javne uprave pružila je kroz kreiranje brojnih zakonskih akata i sprovođenje razvojnih projekata od kojih se izdvajaju uspostavljanje centralnog registra stanovništva, vođenje registra političkih stranaka, digitalizacija registara matičnih knjiga i uređivanje jedinstvenog biračkog spiska njegovim elektronskim uvezivanjem sa bazama podataka građana", navedeno je u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija