Podignuta optužnica za ubistvo male Danke Ilić

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv D. D. i S. J. osumnjičenih za ubistvo trogodišnje devojčice Danke Ilić.
Podignuta optužnica za ubistvo male Danke Ilić
Foto: MUP
Oni su optuženi za krivično delo teško ubistvo.
Optužnicom je obuhvaćen i R. D. zbog sumnje da je počinio krivična dela pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela i neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca. 
Tužilaštvo je predložilo da sud osumnjičenima produži pritvor. 
 
Inače, telo devojčice nije nađeno, a veštačenjem njeni biološki tragovi nisu nađeni ni u službenom vozilu borskog vodovoda, za koji su radili optuženi, kao ni u njihovim privatnim automobilima.
 
  • zztop

    24.09.2024 10:05
    Na temelju kojih dokaza će braniti optužnicu ... pritvoreni će morati dokazivat svoju nevinost umesto da tužilaštvo dokaže njihovu krivnju ...
  • Jakobsfield

    24.09.2024 09:44
    Tužilaštvo
    Možda ćemo, kada se ko-već-treba vrati iz Njujorka čuti i na osnovu čega...
  • w/e

    24.09.2024 09:42
    cool
    Na osnovu cega je tacno podignuta optuznica? Bez ijednog dokaza, samo jer su se nasli na pogresnom mestu u pogresno vreme? Ponovo zvuci kao da drzava prikriva trgovinu ljudima. Kako je moguce da tolike obavestajne sluzbe nemaju nikakve informacije? Osumnjiceni su vodoinstalateri, a ne James Bond.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija