Čuvar zatvora u Beogradu uzeo 35.000 dinara mita da doturi marihuanu pritvoreniku

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv radnika službe obezbeđenja Okružnog zatvora u Beogradu M. J. (46).
Čuvar zatvora u Beogradu uzeo 35.000 dinara mita da doturi marihuanu pritvoreniku
Foto: 021.rs
Istraga je pokrenuta zbog sumnje da je od osumnjičenog F. S. (20) primio mito kao naknadu za prenos marihuane jednom pritvoreniku.
 
Osumnjičeni su saslušani u tužilaštvu gde su se branili ćutanjem, saopšteno je iz tog tužilaštva.
Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da se obojici osumnjičenih odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, a M. J. i da ne bi ponovio krivično delo.
 
M. J. se tereti za primanje mita, a F. S. za davanje mita.
Postoje osnovi sumnje da su se osumnjičeni M. J. i F. S. 21. septembra ove godine oko 19 časova sastali na jednoj benzinskoj pumpi u blizini auto-puta, pa je F. J. ušao u vozilo kojim je upravljao M. J. koji je krenuo na posao u treću smenu.
 
Tom prilikom je, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru F. S. predao M. J. iznos od 35.000 dinara kao naknadu za prenos marihuane jednom pritvoreniku, raspoređenom u reonu Okružnog zatvora koji je te večeri u svojoj smeni obezbeđivao M. J.
 
Nakon predaje novca i droge F. S. je napustio vozilo, a M. J. je krenuo na posao.

Teme

mito

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija