VIDEO: Dok je Vučić u UN, Njujorkom kružili kamioni sa video-bimom - prikazivali scene sa Kosova

U avenijama oko sedišta UN i na Tajms skveru juče su kružila tri kamiona sa velikim video-bimovima sa kojih su puštani snimci sa Kosova i Metohije.
VIDEO: Dok je Vučić u UN, Njujorkom kružili kamioni sa video-bimom - prikazivali scene sa Kosova
Foto: Screenshot (Youtube/Kosovo online)
Aleks Mitrović, ispred srpske dijaspore u Americi koja je ovo i organizovala, rekao je da su se kamioni kretali po Menhetnu i kroz Tajms skver, kako bi prikazali neke od trenutnih aktuelnih kriminalnih dešavanja na Kosovu i Metohiji i zloupotrebu vlasti na istoj teritoriji.
Mitrović je rekao da je ovo organizovala srpska dijaspora na američkom tlu zajedno sa pojedinim privatnim preduzetnicima.
"Ovo nije nista novo, angažovali smo ove kamione kako bismo podsetili ljude koji su došli iz celog sveta u Njujork na sednicu UN, samo da im pokažemo da nismo odustali i da ćemo nastaviti da guramo pravdu i istinu", rekao je Mitrović.
 
Tri kamiona su ceo dan prolazila ulicama Njujorka, nedaleko od zgrade Ujedinjenih nacija gde se održava 79. zasedanje Generalne Skupštine.
 
  • Aleksej

    25.09.2024 09:52
    Skender Musliu
    Super, samo treblo je rame uz rame staviti i Oskara uz Kurtija.
  • Djorde

    25.09.2024 09:52
    Ha ha!
    A prolaznici misle da je rekla za film ili novi trzni centar! Posto inace znaju sta je Srbija, ha ha ha ha ha ha ha ha!
  • Bot i moler

    25.09.2024 09:28
    Jesu i Radojičića puŝtali? I ubistvo Olivera Ivanovića...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Za Srbiju je ključna reč - princip

Šef srpske diplomatije Marko Đurić izjavio je novinarima u Njujorku da je za Srbiju ključna reč princip, kada je reč o međunarodnim odnosima i ukupnom pozicioniranju zemlje.