Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor D. D. i S. J., osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, potvrđeno je za Tanjug u tom sudu.
Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić
Foto: 021.rs
Više javno tužilaštvo u Zaječaru je 24. septembra protiv njih podiglo optužnicu, kojom je obuhvaćen i otac prvooptuženog R. D.
 
Optužnica je predata sudu na potvrđivanje.
S.J. i D. D. se optužnicom terete za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok je R. D. optužen za krivična dela pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela i neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.
Tužilaštvo je u optužnici predložilo da sud D. D. i S. J. osudi na kazne doživotnog zatvora. Sumnja se da su D. D. i S. J. 26. marta u Banjskom polju kod Bora najpre automobilom JKP "Vodovod", gde su bili zaposleni, udarili dvogodišnju devojčicu i zatim je stavili u vozilo. 
 
Oni su, kako se sumnja, njeno telo bacili na deponiju, odakle su ga kasnije premestili.
 
Telo devojčice još nije pronađeno. R. D. se sumnjiči da je sinu pomogao da premesti telo devojčice. Rođeni brat D. D, D. D. preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.
  • iguman

    25.09.2024 17:10
    A, šteta koju je tvoj Mica napravio EPS- u, košta Srbiju kao svi dzipovi i skode + 1 Fica.
    Zato ja tu nebih pravio poredjenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija